dinsdag 16 maart 2010

sim 2

De tweede simsessie ook alweer gehad afgelopen nacht. Nou was deze simsessie ook weer niet zo heel bijzonder. Wat wel bijzonder is, is het feit dat mijn instructeur is veranderd. Er gingen al geruchten over een heel ervaren captain, die nu bij Sky vliegt.

Hij is namelijk A340 testpiloot geweest bij Lufthansa en heeft voor de Sultan van Brunei gevlogen. Natuurlijk een ton aan ervaring, dus hij zou een hele goede leermeester zijn.

Dat hebben we gisteren dan ook gemerkt. Alhoewel onze eerste instructeur ook een hele goede is, zijn we ook blij met deze. Deze instructeur woont ook in Frankfurt, dus hem zien we voor de simsessies. Die andere instructeur woont in de hotelkamer naast ons. Elke dag krijgen we dan ook een soort van groundschool van hem. Je kan je dus wel voorstellen hoe blij we hiermee zijn .

Volgende keer hopelijk ook wat foto's. Onze eerste twee simsessies waren in een A321 simulator. De volgende twee staan we ingepland op de A320. Het schijnt dat naast deze A320 sim, de A380 sim van Lufthansa staat. Dus hopelijk kunnen we er even een kijkje nemen en wat foto's schieten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten